AnnonsWho won the jacket?


IMG_3772

Annons

IMG_3773
TRUMVIRVEL TACK….. och grattis till JULIA RÖNNGREN! Jag kommer att kontakta dig via mail! Det fluffigaste Julia visste var:

”Det fluffigaste jag någonsin varit med om var den gången jag av misstag fick till en afrofrilla.
Tanken var att göra sugrörslockar, vilket ser fantastiskt ut på de som blivit välsignade med riktigt långt och tjockt hår, men på mig såg det mest ut som om jag tryckt fast pennfjädrar inlindade i hår på mitt huvud. Räddningen blev att dela på dem och när jag var klar hade jag ett moln av den mest formidabla fluffighet du kan tänka dig i hårväg. Fluffnivån jackan och afrohåret kan åstadkomma tillsammans går ej att beskrivas. Kram!”

Alla era kommentarer var fantastiska.
Ni hade så många roliga fluffiga historier, satt och log när jag läste varenda en!! Håll utkik efter fler tävlingar, lovar att det kommer bli massa fler, och dessutom är julakalendern på ingång där man kommer kunna tävla varje dag! Kram på er fluffiga läsare.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/from-above/