AnnonsSuperdemi


poledemi polee
HAHA kan man spänna röven mer än på sista bilden eller, tror inte det. Idag när jag dansade knäppte min nyfunne dansvän Sofia två dansbilder på mig när jag hängde i superman! Den är en utav mina favoriter, och har nyligen lärt mig ett nytt sätt att komma ur den (lär hamna på insta när som helst), så nu kan jag äntligen använda den till något.

Annons

Haha ni kan föreställa er mig, dansades i mitt flow, och så hamnar man i den där posen och bara släpper allt för att man inte riktigt vet hur man ska komma ur den. Inte det mest graciösa.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/white-snake/