AnnonsSnakeish


1 2 3 4 5 6 7//Klänning-Saint Tropez, Skärp-Nakkna, Espadrillos-Scampi//

Såhär fräsch har jag INTE varit idag. Hetsvaknade av att min kropp kokade utav 39,5 graders feber. Så denna dag har bestått av att sovkolla på filmer, tagit en enorm mängd febernedsättande och spelat ukulele. Kanske är karma för att jag ligger vid en strand 6 timmar om dygnet istället för att vara i skolan nu, eller så är det den afrikanska hettan som tagit över min svenska kropp som är van vid 0 grader och neråt…

Hoppas mest på att jag inte ska vara såhär sjuk på planet. Är vanligtvis ungefär lika irriterad på flygplan som på bussen under skolmornar. Lyckas dessutom ALLTID hamna bakom något barn som sparkar på mitt ryggstöd (varför gör dom så?? tvivlar lite på mänskligheten om det klassas som underhållning)

Påväg hit satt jag framför en pojke som byggde en koja och sov med rumpan mot mitt ryggstöd. Juckandes. Sådär trevligt…

Har hursomhelst hört att det har snöat i Stockholm, och det är ju en tröst! Kanske kan få uppleva lite vacker svensk vinter som man hatälskar då.
TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/tigres/