AnnonsLucka 19: Vinn snygg och lyxig nyckelring från Tosca Blu!


IMG_6224 IMG_6253 IMG_6244
Tosca Blu gör ju riktigt lyxiga och snygga handväskor, och vad passar bättre till sin nyckelknippa (eller väska, jag hänger alltid massa roliga nyckelringar på mina väskor), än en riktigt ball nyckelring?? Älskar den gula färgen, känns så glatt nu i all vintermörker. Idag kommer jag alltså att tävla ut inte en vinst, utan FEM! Så tävla tävla tävla, chanserna är mycket stora. Kram!

Annons

För att tävla:

Kommentera med namn, stad och ålder.
Skriv sedan vad du skulle ha din nyckelring till!

Dela tävlingen på instagram eller något annat socialt media för större chans att vinna! Glöm inte att tagga mig på @demivincefi så att jag ser era bilder.

Lycka till!

Juryn består enhälligt av bloggens innehavare Demi och beslutet kan inte överklagas.
Vinnaren meddelas via mail och vinsterna skickas ut löpande.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Tävlingen pågår till veckans slut.
Portot betalas av vinnaren. Bor han/hon i Stockholm kan ett möte ordnas istället för frakt.

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/destinations-closet-faves-and-the-people-making-me-happy/