AnnonsLergrav fisk & café


DSC_0035 DSC_0037 DSC_0037

Halloj från cafét där Frida jobbar!! Sitter just nu med en saffranspannkaka i handen och har nyss ätit upp den fantastiska räkmackan ni ser på bilden. Finns det något godare än fisk/skaldjur?? Tvivlar starkt på det.

Annons

Om ni är på Gotland borde ni verkligen komma hit, det är hur mysigt som helst. och så har dom en hängmatta man kan sitta i också så det är nästan ett måste att besöka detta fik. Nu ska jag återgå till min pannkaka och filosofiskt titta ut över havet man ser härifrån där jag sitter. Kanske går och frågar någon vad meningen med livet egentligen är också.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/close-to-amazing/