Annons
AnnonsHide yo dawg hide yo bird


IMG_9337IMG_9355 IMG_9342

Hallå och godmorgon Sverige! Sitter just nu på bussen med mina fräscha hundnaglar på väg till skolan. Att lovet är slut känns…känns. Bara känns. Typ som att lukta människa. Blä, jobbigt, vet inte ens. Tur att jag har mina kick ass naglar, seriöst trodde inte alls att det skulle fungera, har alltså tagit vanliga små klistermärken och bara klistrat på! Okej, har typ 22 lager topplack också men dom håller! Mycket värt. Klistermärkena är från Accessorize.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://demi.chic.se/the-skin-youre-in/