AnnonsFirst impressions of past loving


Skärmavbild 2015-03-03 kl. 00.27.25Skärmavbild 2015-03-03 kl. 00.26.26 Skärmavbild 2015-03-03 kl. 00.27.32
Hej alla solstrålskompisar. Försöker variera mina benämningar på vänner/familj (har börjat kalla alla för snippa/lilla snoppen, vet ej varför, kanske den där snipp coh snopplåten som påverkat mig å det yttersta) men hittar inte på något som låter helt åt helvete. Idag ska jag försöka ta tag i berget av kläder som bosatt sig i min garderob (stänger tyst dörren om kvällarna och tänker att ser jag inte röran finns inte röran), dansa och öh ah det är väl min vardag nuförtiden, typ bor i studion. Aint no place like the place u feel free to sweat at.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/superdemi/