AnnonsDemis julklappstips 1


Vaeckarklocka

 

 

 

 

Kommer köra julklappstips under 500 kr fram tills jul! Själv tycker jag bäst om att göra mina klappar. Det blir personligt, kul och uppskattat! Dagens tips är till vännen som aldrig kommer i tid. Skulle vara en perfekt present till mig… Den är så snygg, skulle aldrig ha hjärta att slå sönder den som jag vanligtvis gör med mina alarm (jag är seriöst tjejen i filmen som rullar ur sängen samtidigt som hon slänger larmet i väggen när det ringer).

Annons

Denna kostar 199:- och finns på Åhlens!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/pimp-my-jeans/