AnnonsCurrent faves


DSC_0017 DSC_0034 DSC_0030

Ni vet hur man typ inte vill tipsa om vissa saker för att man vet att halva befolkningen kommer att införskaffa samma sak inom loppet av 24 timmar om man avslöjar hur bra det är?? Typ lite så känner jag med den här parfymen från Paco Rabbanne. Är riktigt riktigt picky när det kommer till dofter, använder sällan parfym om jag inte vet att jag ska träffa någon som kommer lukta på mig lite extra noga/om jag inte duschat på ett tag och har väldigt bråttom, (mvh den snuskigaste personen du vet). Men denna. Oj oj oj hörni.

Annons

Om ni inte vill köpa en hel parfym för 500 spänn så skulle jag varmt råda er till att låtsas vara superintresserade och be om prover på den i olika affärer. Tur att man fick två i CHIC-goodiebagen…………… Livet deluxe. Och HUR najs är inte mina nya trosor från intimissimi? Hade en BH utan en trosa som matchade och så råkade dessa två passa perfekt. Krämen från the body shop låg också i goodiebagen och invigde den igår efter min ansiktstvätt. Hittills är den väldit lovande, blev mjuk som en bebis. Den luktar dock mer hälsosam hampa än sockersöt kräm, vilket jag iofs gillar, men den är lite speciell, haha!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/snake-ish/