AnnonsYoutube


Hallå kompisar!! Åh hörni, såg en kommentar nyss om någon som ville att jag skulle göra en video där jag gör något, typ en whats in my bag eller liknande. SJÄLVKLART ska jag göra detta, roligt ju!! Tills vidare hänvisar jag till min youtubekanal där jag för tillfället har typ fyra videos, varav tre hör till poängjakten på skolan. Där heter jag Demi Vincefi! Här är några av mina klipp som ni kan avnjuta. Haha var mer än ett år sedan jag laddade upp något, men ändå kul!

HAHA den här videon är så fruktansvärt töntig men allt stämmer fan fortfarande in till hundra procent.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/wide-pants/