AnnonsYour best buy will be your camera


DSC_0051 DSC_0055 DSC_0067  DSC_0040DSC_0069
DSC_0081
..I alla fall om man lever bloglife och har intentionerna att bara ta snygga bilder (aka JAAG). Tänkte bara tipsa om detta otroligt prisvärda objektiv och visa lite bilder jag kanske inte brukar lägga upp (ni vet ju hur porträtt och outfitbilder blir liksom). Den heter Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G. Som ni hör på namnet är lägsta bländartalet 1.8, vilket är pretty damn low (det lägsta på mitt tidigare objektiv va 4.5 det var fan värdelöst), och i normalt språk betyder det att du kan ta en bild på något och så blir allt annat suddigt. Ju lägre tal, desto suddigare bakgrund/framgrund. Som ni kanske ser tydligast på bilden med humlan! Det kostade inte mer än 1700:- vilket är ett riktigt kap för ett så bra objektiv. Tips till alla Nikon-kompisar!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/take-a-ride-with-me/