AnnonsWinston the bulldog


DSC_0053DSC_0017DSC_0021 DSC_0024 DSC_0028 DSC_0044 DSC_0059
Var förbi Hanna Liskas kontor idag för att äta lite lunch under min håltimme, och framförallt för att KLAPPA PÅ HENNES NYA HUND. HUR SÖT. Jag trodde jag skulle kräkas fy fan vad gullig den var.

Annons

Höll på att bita av mig skon och skulle slicka på mina ben hela tiden??? Hur gosig?? Spanade också in höstkollektionerna för One Teaspoon och Filucca Lou som ni ser ovan på bilderna också (som jag ääääälskar, ni vet ju att One Teaspoon är typ mitt liv i ett nötskal) och ville som alltid ta hela klädstången och sätta mig på ett plan till Australien och aldrig komma tillbaka.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/let-me-show-off-my-knees-and-animal-prints/