AnnonsWho needs gluten anyways?


IMG_8436
Igår gjorde jag laktos och glutenfri pizza tillsammans med Karl Johan och hans världsmysiga familj! Passar perfekt då jag i princip bajsar på mig/får ett magont från helvetet av båda två. Det var faktiskt väldigt enkelt! Det enda du behöver är:

Annons

2 dl riven blomkål
2 dl riven ost
4 ägg

Blanda ihop detta till en smet, och förgrädda i ugn på 220 grader. Ta sedan ut, pimpa och lägg tillbaka i ugnen igen tills dina pålägg är färdigugnade. Klart!

IMG_8423 IMG_8428 IMG_8431 IMG_8442 IMG_8458
Jag ska vara ärlig, det smakade inte ens i närheten av pizzabotten. Det smakade typ ost-omelett med blomkål. MEN om man blundade och tänkte på att allt som var pålägg var pizza-aktigt kunde man inbilla sig lite för en stund. Däremot var det väldigt gott! Blev så mätt att jag trodde att jag skulle kräkas :- ) det brukar vara positivt. Lycka till!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/pharrell/