AnnonsWe don’t have time to be sorry


2014-07-22-shawncover

Jag är VERKLIGEN inte för tonårspopsångare a la Justin Bieber, men jag hörde en låt på dansen häromdagen som var så himla skön och sjunga-med-ig. Kanske fastnade för den för att jag hade ett sånt skönt flow när jag dansade, eller så är det faktiskt en bra låt, I don’t know.

Annons

Men kan inte sluta lyssna. Sitter i sängen och skriksjunger med. WEE DONT HAVE TO BE ORDINARYYyyyyYYyy. Den heter Life Of The Party med Shawn Mendes. Han är ett år yngre än mig. Sätter punkt där : – ) tack för mig. Lyssna och förundras.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/4378/