AnnonsWE CAUGHT THESE AT SEA


IMG_6412 IMG_6414 IMG_6415 IMG_6433 IMG_6441

DET VAR SÅ JÄVLA BALLT när vi var ute och åkte båt och vår kapten spontant stannade intill en annan båt mitt ute på havet, gav dom på den andra båten 20 pesos (ca 10 kr) och fick tillbaka en helt fylld kasse av nyfiskade räkor.

Annons

Hur. Coolt. Vill köpa min frukost så varje dag?? Efter detta gick vi in i en liten djungel där det satt mexikanare som välkomnade oss och gjorde räksalsa som vi fick äta med guacamole och nachos. KAN ha varit den godaste måltiden i mitt liv.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/lets-do-pink-again/