AnnonsWAY UP HIGH


IMG_6384  IMG_6378  IMG_6382

Det här är en av mina favoritoutfits när det kommer till ”hej jag är i Mexico och ska ba slappa runt lite hänga chilla yo ta kort på mig mmm me so chill”. Detta är från en liten ö någon timme bort från Playa Del Carmen, som jag åkte till på en dagsutflykt med skolan. Det var det absolut vackraste jag skådat i hela mitt liv. Hela allt det här är det vackraste jag skådat i hela mitt liv. Kan inte förstå att jag är här eller att en ska HEM om några dagar, fy fan vill inte det alls. Vill bo här i det här lilla utkikstornet och äta kokosnötter tills jag ruttnar.

Hoppas ni gillar nya webben förresten!

softest damn shirt I’ve ever owned-Cubus, shorts-One Teaspoon, glasses-Triwa

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/a-bikini-a-day-x-bikbok/