AnnonsWanties from Zara


0367102736_2_3_1zara

Okej jag gör alltid såna här grejer och fyller dom till 90% av plagg från Zara, så de kan lika gärna få ett ärligt tillägnat inlägg nu, haha! Här är mina topp fyra wanties från Zaras höstkollektion. Nästan lite musties mer än wanties…. dom där skorna skulle man ju mörda för. !!!!!ÅÅÅ vill bära med mina snygga sockor från Happy Socks (obs se insta om du ej vet vad jag refererar till, mkt viktigt dom är mkt snygga) mockakjolar, polotröjor och halvlånga kappor. Den där stickade tröjan går jag nästan in och köper nu idag faktiskt. Skorna också kanske. Och kjolen. Och allt annat som Zara säljer. Rip min ekonomi.

Annons

skirt, shoes, jacket, knit

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/girls-just-wanna-have-fun/