AnnonsUkulele jammin’


Vance-Joy Vance_Joy_-_Riptide_EPVance_Joy_-_Riptide_EP

Har inte bloggat idag för att jag bokstavligt talat har spelat ukulele i snart FEM TIMMAR med Thea. Hon kunde spela gitarr sen innan, så ukulelen kom rätt naturligt för henne. Sen började vi jamma och jävlar vad ballt det var, haha tappade bort tiden helt.

Annons

Låten ovan, Riptide av Vance Joy är min absoluta favorit att köra. Oj vad bra den är hörni. Och oj vad det låter bra när man spelar. Ukulele är nog världens bästa instrument. Klicka på bilderna för youtubelänk!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/the-bra/