AnnonsTULUM


IMG_6647 IMG_6677 IMG_6649 IMG_6653 IMG_6672 IMG_6686  IMG_6661 IMG_6762 IMG_6767 IMG_6774 kkk

Lite mer bilder från roadtripen till Tulum där jag panikade i vattnet med en snorkel och simmade iväg med en random Mexikanare i vattnet :- ) älskar det faktum att ingen av mina vänner reagerade på att en okänd man tog min hand och skräckslagna jag tänkte ok bättre en främmande hand än DÖDEN.

Annons

Tur att hans plan var att hjälpa mig till båten och inte dränka mig. Människor är goda.

Visst är livet trevligare på land dock?? Kolla vad lugnt jag strosar på stranden. Torr. Med luft i lungorna. Fantastiskt. Visste ni att torr på spanska är enjuto? ENJUTo. Thanks ESL for teaching me. Coincidence att njut och torr är samma ord? I think not.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/you-look-like-a-movie/