AnnonsTom Dixon saves the day


113063_1
Denna ljuslykta från Tom Dixon är ju typ ÅRETS JULKLAPP. Kan allvarligt talat inte komma på en enda människa som inte skulle bli glad över att få en sådan här?? Mamma, pappa, fastern, mostern, farmorn, den är så väl uppskattad.

Annons

Har själv en som står och pryder min fönsterbräda som jag fik av min fasters man för någor år sedan, och som jag tänder när jag känner mig nere. Blir alltid lite pirrig när jag ser en miljard ljusfläckar spridas i rummet av det lilla värmeljuset som står i lyktan. Finns att köpa här, och kostar runt 700 lappen. Lite mer pricey, men så värt!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/lucka-15-vinn-superkit-fran-make-up-store-vart-1150/