AnnonsThe girl behind the veil


IMG_0411 IMG_0422 IMG_0426 IMG_0424
Halloj och goddag. Igår när jag hade sett 62 avsnitt av Modern Family och trodde att jag skulle få seriösa liggsår så satte jag mig på golvet i mitt rum och ritade lite till Justin Vernons fantastiska musik. Resultaten blir alltid så fruktansvärt olika beroende på vilket humör man är på. Det är sådan enorm skillnad på att vara trött-kreativ och pigg-kreativ. Lite som att vara på olika sorters droger. Ovan var jag Netflix-bäng/tappad i tron om att jag är Mitchells och Cams adoptivdotter.

Jag har använt mig av stiftblyerts och oljekritor (aka fancier word for kladdkritor).

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/at-least-they-charmed-my-pants-off/