AnnonsTÄVLING, VINN GOODIEBAGEN FRÅN CHIC GALAN


IMG_0310

Nu lottar jag ut en av de feta goodiesbagsen som delades ut på CHIC-galan värd 1580 kr!! Om du vill ha chans att vinna den, gör så här:

Kommentera här i kommentarsfältet att du är med, och skriv i vilken stad du bor i. 

Annons

Gå in på instagram, följ mitt konto @demivincefi, och gilla bilden på goodiebagen! 

Thats it! Drar en vinnare i veckan. Lycka till!!

I goodiebagen ingår:

En CHIC tidning, en shoppingguide till Stockholms innerstad, sköljmedel som doftar himmel från Lenor, skrubb, duschtvål, sminkborttagning som luktar blommor, handkräm, highlighter, massa galna rabatter och rouge från The Body Shop, dag och nattkräm från Eucerin, body lotion från LdB, läppbalsam från Rapide Browbar, 20 % på valfri Ghd produkt, en bok från Paulo Coelho (!! typ det bästa orkar inte ens) och en burk med Bio Oil! Allt till ett värde av ca 1580 kr! och då har jag inte ens räknat med pengarna ni spar med alla rabatter ni får med!

TAGGAR
37 kommentarer | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/the-woman/