AnnonsSHRIMPILIMPI


IMG_6662 IMG_6664 IMG_6665

Räktacos i Tulum, mmmmmmygod ja tack varje dag för resten av mitt liv. Just nu är jag på Akumal, stranden med sköldpaddor (!!!WEEEEEE). Ska simma lite med mina nyfunna vänner och sedan äta en braaaakmiddag tillsammans med mina andra vänner (de med mänskliga kroppsdelar osv).

Annons

Förhoppningsvis hittar jag även lite riktig vego mat, lol man är ju slappaste jävla vegetarianen som någonsin existerat men ibland får man ta babysteps om det inte finns något annat på menyn utom sand som inte innehåller fisk eller kött :- )

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/how-many-days/