Annonsrompertime


white4 whitee1 white5 whitee4 whitee2Pictures from Kap Verde

Ni vet dom där kolorna man hittar hos mormor som har stått i källaren sen 1847 och så tänker man att ”nej jag tar en ändå, kanske är som vin att dem blir bättre med åren” men när du stoppar den i munnen så är den så seg att det känns som om hela världen går i slow motion. Ungefär så känner jag mig idag. Ja, inte att jag hittat 166 år gammal kola (räknade jag ens rätt på den där) utan att jag är en seg, seg Demi. Man kan också efterlikna mig vid Sid från Ice Age.

Vad jag ska göra nu:

Träna med PT-björn.

Vad jag vill göra nu:

Äta glass i all oändlighet. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/double-case-leather-watch/