AnnonsPURPLE LIGHT


IMG_9003 (kopia) IMG_8874 (kopia) IMG_8946 (kopia) IMG_8914  IMG_8982 (kopia) IMG_9013 (kopia) IMG_9026 (kopia)

Gillar verkligen inte bubbliga drycker (utom champagne förstås ;-)) men ooomgmmgmgmmg vad god dom nya Vitamin Well dryckerna är. Skojar inte när jag säger att jag alltid har en eller två i väskan. Favoritsmakerna är lätt ananas grape eller den med ananas. Plus att man kan ha dom till allt!? Visste ni att man kan frysa vätskan och så kan man skulptera ut en kniv och skära saker eller använda det som schampoo, OCH att om man häller det på ett sår kan det rädda liv??? Okej nej skämtar men dom är sjukt goda att dricka.

Annons

Ps. Blev sugen på att prova ha det i håret nu, kommer ni ihåg när det var trend att ha konstiga saker i håret? Typ cola och ketchup och avokado och allt möjligt? Det var goda tider.

Shoes-Mango, top-H&M, pants-COS, glasses-Ray Ban

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/miami-sunset/