AnnonsPole pole pole


IMG_4896.PNG

IMG_4895.PNG

Jag och fantastiska Clara

Så mycket lycka, svett, och skratt som ligger bakom denna sortens träning. Vet helt ärligt inte vad jag hade hållt på med om jag inte hade dansat poledance. Tycker att det är så fruktansvärt tråkigt att lyfta vikter upp och ned.

Annons

Dansade nyss i två timmar, och efteråt ville jag jogga ett varv runt kungsholms strand för att jag knappt kände av att jag hade tränat, haha! Sen kom jag till porten och när jag skulle gå upp för trapporna insåg jag att jag var helt slut i kroppen.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/menckel/