AnnonsPleather? Leather? Yes.


Leathercollage1 Leathercollage2 leathercollage3 leathercollage4

Hittade två kjolar på BikBok som är SÅ fantastiskt snygga. Var och köpte den nere till vänster häromdagen, och oj oj oj vad den sitter som en smäck. Som korvskinn, kort och tajt (vilket är det bästa, skrev jag precis det där, yes i did, du vet att det är sant). Den knälånga ska jag önska mig i födelsedagspresent…Och bara 299:- var!? Rena rama rånet. Shit nu låter jag som männen på Hötorget som skriker ut sina priser på frukter och kantareller som alltid är på halva priset (vad fan är egentligen det ordinarie priset på de där sakerna??).

Annons

Klicka här för den korta, och här för den långa.

bikbok

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/the-coat/