AnnonsPDAW15


pressdays press bild 4

Så här har mina senaste dagar sett ut! Har sett såååå mycket nytt och fint från Adidas, Louis Vuitton, Calvin Klein, Jennie Ellen, Dior och ja ni ser ju på bilderna att man typ blir sugen på höst för att allt är så snyggt. Skorna här på sista bilden? Jag dör? So fly? Flyger iväg på alla frågetecken just nu?

??

????
??

*flaxflaxflax*

Ps. Förlåt för asskeva tider på uppdatering. Sa hej då till Karl Johan igår och det var typ lika känslosamt som ett uppbrott. Stod och storbölade och så fort han såg på mig eller sa något fint grät jag ännu mer. Sen åt jag choklad och diskuterade snippdeodorant med Csilla och så insåg jag att det här är den kortaste tiden vi kommer vara ifrån varandra, och att han snart flyttar hem för gott. Då slutade jag böla. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/fastbreak/