AnnonsOh my god she’s back again


stellasport MG_0298
Jag känner spontant ”YES ÄNTLIGEN” till att Stella McCartney är tillbaka med ännu en fantastisk kollektion för Adidas! Den är riktad mer mot ungdomar i vår ålder denna gång, (till skillnad från de tidigare) och världsballa Nicole och Chloe är ambassadörer i Sverige för kollektionen! Glöm inte att tävla för att få vara med på deras event på instagram.

Annons

Själv är jag sjukt taggad på att haffa den där sportbh:n tillsammans med de matchande tightsen. Wow. Jogga på stranden i det? Ja tack.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/vigarda/