AnnonsNina camel


70678782501
Att denna skapelse inte kostar mer än 399:- förundrar. Va?? Hur?? Varför????? Är den gjord på luft?? Hur kan något så vackert vara så billigt?? Ser ju ut att kosta a million bucks. Flytta in i min garderob nu tack.

Annons

Detta känns som en klänning jag skulle uppträda i om jag var sångerska. Och så skulle jag köra alla mina coola sång-moves i denna o ba ”yooo thank y’all for coming, it’s been great having u kbye”. Eller sitta på ett mysigt café i New York med. Veckans tips! Finnes på Gina Tricot, som fått in en hel del assnygga höstgrejer!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/my-weekend-plans/