AnnonsMy weekend plans


DSC_0450 DSC_0466
Goddag kompisar! Hoppas denna vecka har gått lika fort för er som den gjort för mig. Svoosh sa det, och så var det fredag igen! Hoppas helgen går meeeegalångsamt. Idag väntar fish n chips, rugby-VM och soffhäng. Ska också baka lussebullar med Oscar (!! LUSSEBULLAR JAAAAAAAAA!!!). Imorgon ska jag faktiskt på bröllop och storböla till hur vacker kärleken är mellan Karl Johans kusin och hans blivande hustru. Grät nästan när jag fick berättat för mig hur dom träffades, vet inte hur jag ska kunna hålla mig nu. Tips någon???? Hoppas fler gråter så att inte tjejen längst bak i kyrkan dom träffat en gång sitter å grinar helt ensam (jag).

Annons

Top-H&M, skirt-One Teaspoon, bomber-Topshop

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/polo-loving/