AnnonsMIAMI SUNSET


IMG_7047 IMG_7058 IMG_7066 IMG_7074 IMG_7077 IMG_7085 IMG_7092

Står just nu i Karls kök (hemkommen i Sverige förstås) och smygäter på nachos. Ovan är lite bilder från när jag lyfte från Miami och skulle vidare till London för mitt sista flyg hem. Tyckte bättre om att flyga om nätterna om jag ska vara helt ärlig, det ligger något i att se alla ljus tända över staden och eftersom att jag ändå alltid sover på flyg känns det inte lika jobbigt om det är mörkt(<jag gillar bättre när inte folk kan se i dagsljus hur jag dreglar och sover med huvudet ot bröstkorgen ni vet när man sover sittandes).

Annons

Ikväll ska vi pussas supersupermycket och laga mexikansk mat. Av någon anledning lyckades jag inte tröttna så har ätit mexikanskt ända sedan jag landade, haha vet inte om det är ett dåligt betyg för att jag typ inte åt tillräckligt mycket eller ett grymt betyg för att det är så gott att man inte kan tröttna. Har sååå mycket bilder kvar att visa och så många upplevelser kvar att berätta, så kommer varva lite mellan mitt sverigeliv och mexliv.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/flare-and-silk/