AnnonsMaybe karma’s not such a bitch


DSC_0012 DSC_0025 DSC_0021

Karma är definitivt inte en bitch om den doftar så här gott!! Frida fick den i sen födelsedagspresent och ville nästan sno den själv, så mysig var den. Perfekt fräsch men ändå en hint av helt ok söt och härligt höstsomrig.

Annons

Den kommer från Thomas Sabo, och som ni redan vet är jag ett superstort fan av både smyckena och deras parfymer. Förmodligen mest berlockerna, oj så gosiga dom är. Finns det bättre presenter??? Minns att min kompis Emma fick en berlock per födelsedag som hon kunde sätta på ett silverarmband. Åh var så avis på det, det var så fint och fyllt av olika små berlocker som föreställde allt möjligt.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/blue-knit-and-nude-shades/