AnnonsLucka 24: Vinn snygg nyårsoutfit från Rut & Circle värt ca 1100!


IMG_5634 IMG_5622 IMG_5641 IMG_5672 IMG_5675 IMG_5685
GOOOD JUL KÄRA LÄSARE!!
Jag firade faktiskt jul redan igår så julen känns lite över för mig. I dagens lucka kan ni vinna en helt fantastisk nyårsoutfit med jacka, klänning och typ det snyggaste örhänget i världshistorien! Älskar att klänningen är så låg i ryggen, känns så sofistikerat och sexigt.

För att tävla: 

Kommentera med namn, stad samt ålder.
Skriv sedan vad du hoppas på att få i julklapp idag! Man får drömma stort. Själv har jag önskat mig en traktor snart tre år i rad. Har jag fått någon?? NEEEJ. (sjukt besviken…#bortskämd)

Lycka till!

Juryn består enhälligt av bloggens innehavare Demi och beslutet kan inte överklagas.
Vinnaren meddelas via mail och vinsterna skickas ut löpande.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Tävlingen pågår till veckans slut.
Portot betalas av vinnaren. Bor han/hon i Stockholm kan ett möte ordnas istället för frakt.

TAGGAR
26 kommentarer | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/headpiece/