AnnonsLucka 22: Vinn mobilkit från Ur & Penn värt ca 750:-!


IMG_6882 IMG_6918 IMG_6923 IMG_6925
I dagens lucka har ni chansen att vinna detta feta mobilkit från Ur & Penn som precis lanserat mobiltillbehör! Kitet innehåller en selfiestick, en powerbank och ett par hörlurar. En powerbank är ju något alla måste ha, speciellt nu under vintern då batteriet tar slut på minus tre timmar?? Och en selfiestick, wow ja tack. Slippa den där stela selfiearmen.

Annons

För att tävla: 

Kommentera med namn, stad samt ålder.
Lägg sedan upp din bästa selfie på instagram och tagga bilden med #selfietimemeddemi, tagga mig gärna också på @demivincefi!

Lycka till!

Juryn består enhälligt av bloggens innehavare Demi och beslutet kan inte överklagas.
Vinnaren meddelas via mail och vinsterna skickas ut löpande.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Tävlingen pågår till veckans slut.
Portot betalas av vinnaren. Bor han/hon i Stockholm kan ett möte ordnas istället för frakt.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/podding/