AnnonsLucka 21: Vinn borste, schampoo och hairmask från Waterclouds värt ca 460:-!


IMG_6809 IMG_6807 IMG_6801
Dagarna bara flyger iväg hörni! Idag kan man vinna ett repair kit från mitt favoritmärke inom hår, Waterclouds! Deras produkter är så himla bra och går verkligen att lita på. Minns ni att jag skrev om deras anti-dandruff kur förut? Hela min familj har använt slut på flaskorna nu, haha och vi är alla mjällfria och fräscha! Waterclouds är designat speciellt för skandinaviskt hår, så detta kit passar perfekt nu när håret inte sköter sig självt och är allmänt najs (aka nu när det är vinter). Dessutom är det en perfekt julklapp! Vinn den åt en kompis kanske?

För att tävla:

Kommentera med namn, stad samt ålder.
Skriv sedan din bästa frisyr för en bad hair day! Min är lätt hästsvansen. Så slipper alla se hur flottigt ens hår egentligen är. Mys<33

Dela tävlingen på instagram eller något annat socialt media för större chans att vinna! Glöm inte att tagga mig på @demivincefi så att jag ser era bilder.

Lycka till!

Juryn består enhälligt av bloggens innehavare Demi och beslutet kan inte överklagas.
Vinnaren meddelas via mail och vinsterna skickas ut löpande.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Tävlingen pågår till veckans slut.
Portot betalas av vinnaren. Bor han/hon i Stockholm kan ett möte ordnas istället för frakt.

TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/lucka-20-vinn-byx-och-kjol-fran-angelica-blick-for-bikbok-vart/