AnnonsLucka 12, vinn lyxiga örhängen från Dyrberg Kern!


demijulkalender
I dagens lucka kan du vinna dessa eleganta örhängen från Dyrberg Kern värda 620:-!

Dom här örhängena är verkligen undantaget, till och med jag som nästan aldrig använder örhängen vill ha dessa. Skulle kunna tänka mig att bära dom här till en långklänning, en snygg hårupsättning och med en stilig kavaljer i armen. Kanske ett par långa vita handskar också…disneyprinsessor släng er i väggen liksom…

Annons

dyrbergkernintro dyrbergkollage2FÖR ATT TÄVLA:

Skriv namn, stad samt ålder i kommentarsfältet. Berätta sedan under vilken tillställning ni skulle ha dessa! Låt fantasin flöda.

Jag skulle lätt valt nobelfesten. Som iofs var igår…Kanske skulle fått nobelpris för tidsmaskin då och åkt tillbaka en dag. Tidsmaskinspriset? Varför inte.

Juryn består enhälligt av bloggens innehavare Demi och beslutet kan inte överklagas.
Vinnaren meddelas via mail och vinsterna skickas ut löpande.
Portot betalas av vinnaren. Bor han/hon i Stockholm kan ett möte ordnas istället för frakt.

Lycka till!

 

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/bootsin-around/