AnnonsLucka 11, vinn painting scarf från Selected Femme!


demijulkalenderI dagens lucka kan du vinna denna ljuvliga painting scarf från Selected Femme, värd 159:-!

Sjalar är verkligen bra att ha, speciellt nu när man redan har en jacka som är större än störst pga dun är det enda som håller oss varma i detta avlånga land. Visste ni att det var 24 MINUS idag i Kiruna? Jag tycker liksom att det är svinkallt att gå ur duschen…IMG_8308sjaaaaaaaalBilden längst ner till höger; ”Vadå pojkvän? Jag är kär i min anka”

FÖR ATT TÄVLA:

Skriv ditt namn, stad och ålder. Skriv sedan ditt kallaste minne, kan vara absolut vad som helst!

Mitt var när jag klev ut genom dörren idag med nytvättat hår. Not so nice…. Eller alla gånger man sovit med dom där jävliga kompisarna som alltid tar ALLT täcke. Det är kallt.

Juryn består enhälligt av bloggens innehavare Demi och beslutet kan inte överklagas.
Vinnaren meddelas via mail och vinsterna skickas ut löpande.
Portot betalas av vinnaren. Bor han/hon i Stockholm kan ett möte ordnas istället för frakt.

Lycka till!

 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/hurry-up-were-dreaming/