AnnonsLAUGHING OUT LOUD


121981.gif 122046.gif 122047.gif

Älskar mina XD miner på varje bild. Igår var jag, Nicolettan och co (co=hennes trogne följeslagare herr Saade+kompis till herr Saade) ute och åt middag på Café Milano (som för övrigt har en GRYM bläskfisk-gnocchi).

Annons

Efter det drog vi direkt till Nelly.coms launch party då dom har fått in Topshop och Topman! Dansade tills jag trodde att fötterna skulle lossna och sedan somnade jag sött. Idag ska jag fira alla hjärtans dag med min kära>dvs pizza och vin i hemgjord koja+vår bästa film.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/great-vego-salad/