AnnonsLast days of sun


4X3A7786 4X3A7788 4X3A7792

STOORnjuter verkligen av de få minuter av sol nu när hösten börjar närma sig/stormade in med storsteg, och det gör jag bäst i mina nya snygga solglajjer. Just nu sitter jag med min kärlek och har precis fått bacon och ägg serverat (!! hut mkt manfie-material), och ska strax iväg på dans. Ikväll blir förmodligen en lugn kväll, ska försöka rita lite och fundera på vad jag vill göra med mitt liv egentligen. Såna där vanliga söndagstankar :- )

Annons

Glasses- Polaroid

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/gold-rush/