AnnonsJames Blake & Chance The Rapper


jamesblakechance
Denna låt är helt fantastisk. Har inte lyssnat på James Blake på flera år, och så upptäckte jag denna låt för några dagar sen. Nu är jag tokfast än en gång. Han väntas även släppa ett album nästa år där han samarbetar med bland annat Kanye West och Justin Vernon (Bon Iver). HUR BALLT kommer springa runt som ett litet barn och lyssna på det flera dagar i sträck tills jag tröttnar och aldrig mer vill höra något av James Blake någonsin igen. Wow typ alla bra låtar jag hört i ett nötskal : – ) klicka på bilden för att komma till youtubevideon! Här är en spotifylänk.

Annons
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/literally-mad-about-love/