Annons



I’ve been saving you a space


Seinabo-Sey-For-Madeleine
Ännu en svensk, ung kvinnlig artist får främjas på musikfronten denna vecka.
Med all rätt, för wow vilken pangbrud! Ett helt nytt album har den fantastiska Senabo Sey kommit med, dessutom hennes första.

Annons

Vill lyssna igenom det om och om igen tills jag tjatat ut alla låtar så som jag gjort med Tove Lo’s album bara för att man aldrig får nog! De flesta låtarna var från hennes tidigare singlar, men ändå ballt med lite nytt. Länk till spotify och länk till hennes youtubevevo. Min favorit är ”Pistols At Dawn” som bara är helt oj herregud smälter lite grann.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!



ARKIV








Laddar http://demi.chic.se/yak/