AnnonsHuman rights for everyone.


 

IMG_4490

IMG_4483

I samband med Pride och att det nu är lagligt i alla stater att gifta sig för homosexuella i USA kunde inte dessa hörlurar passat bättre. Förstår verkligen inte homofobi eller hur en läggning från första början ens kan vara olaglig?? Blä på alla som tycker att homosexualitet inte borde få existera, lägg er i den dammiga asken av åsikter ni kom från. Hursomhelst! Hörlurar! Ja! Pride! Weeeee! Ska studsa iväg med dessa regnbågshistorier i öronen alldeles strax och möta min mamma för lite bakerier. Kram!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/page-mi/