AnnonsHoney roasted bananas


demilagar

Hallå kompisar!! Idag ska jag dela med mig mitt absoluta favoritrecept när det kommer till bananer. I vanliga fall är jag inte en bananbrud, såvida bananen inte är så pass brun att den typ ruttnar (ja tack).

Till en portion kommer du att behöva:

En skivad banan

En matsked honung

Kanel

Olivolja/kokosolja

Annons


Börja med att hälla ner olja i pannan. Stek sedan bananskivorna i 1-2 minuter, medan du häller ner honungen och en matsked vatten i stekpannan. När dom fått en gyllenbrun yta kan du ta bort dom och toppa genom att ringla honung och kanel över. Och voila, färdigt att avnjutas!


Lycka till!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/kissing-booth/