AnnonsHK Intimates


IMG_0002 hkIMG_0007

Från en supermodell till en annan! Som ni säkert vet så heter Elle Macpherson Intimates inte detsamma längre, utan de har bytt namn till Heidi Klum Intimates. Detta är mitt första set med det nya namnet, och det känns så främmande haha! Vet inte om det är mitt barnsliga jag som tycker att det är läskigt med förändring eller om jag bara är lite knäpp i huvudet, men det känns som att vänja sig vid en ny partner lite grann. Nu ska Heidi vara min bästa vän och känna min skärtskåra/hålla upp mina tuttar om dagarna istället för Elle. Spännande! Ser fram emot att få uppleva vad hon kommer att göra med märket.

Heidi Klum Intimates-NK, model: Amelie contour bra & Amelie thong

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/pink-sunset/