AnnonsHEJ DÅ CHIC-DEMIVINCEFI.SE


ot3Har aldrig gjort slut med någon på riktigt så vet inte hur man gör sånt här. Men vi har haft vårt roliga nu. Det är dags för mig att gå vidare. Okej skämt åsido men jag lämnar faktiskt CHIC med detta inlägg! STORT TACK till Charlotta och Rosie som tog sig an lilla mig och trodde på mig.

Annons

Jag kom hit med nästan ingenting i bagaget och nu är den mer fylld än pappas mage under juldagarna, och lycka till Caroline och Cassandra. Kommer att flytta över till Tailsweep, som bland annat har hand om många av mina favoritbloggare, så som Kenza, Andrea Hedenstedt och Emitaz! Häng med mig till min nya blogg på DEMIVINCEFI.SE
Ligger nya inlägg uppe redan nu så in och kika!!

Är så himla spänd hörni. Nu gör vi det här, tillsammans.

DEMIVINCEFI.SE

DEMIVINCEFI.SE

DEMIVINCEFI.SE

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/bootycut/