AnnonsGREY HAIR


DSC_0304 DSC_0305 DSC_0309

Japp, jag är numera en tant. Eftersom att jag är asiat och inte åldras (har på riktigt sett likadan ut i typ åtta år) är det förmodligen exakt så här jag kommer se ut när jag är 60, tills jag fyller 80 då kommer jag se ut att vara 109 plus krympa en halv meter.

Annons

Är så himla nöjd!! Kommer göra inlägg om hur jag fick håret grått och hur jag tar hand om det efteråt när jag…vet hur jag ska ta hand om det efteråt osv. !!GRÅTT HÅR OOWOOO! Tack till Alicia som färgade mitt hår en hel fredagseftermiddag <3 Du är en klippa.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/tips-till-alla-langa-manniskor/