AnnonsGold rush


DSC_0013

DSC_0049

DSC_0040

DSC_0027

DSC_0021Hallå hallå!! Sitter just nu i Nicoles lägenhet och bloggar, vi ska strax ut och plåta outfits. Här ovan är sminkningen jag hade till CHIC-galan! Använde mig av Maybellines senaste palett och min egen älskade från The Body Shop, som jag har varje dag.

Annons

För övrigt är piercingen fake, haha! Köpte den på punktshop för en hundring. Köpte den för att panikgömma en finne, mvh jag äger inte ens en concealer HUR täcker man saker i ansiktet???? Hursomhelst gick det super, ingen såg min finne (inte ens utan piercingen, bara jag som nojar) och kände mig så himla ball med glitter och guld i hela ansiktet!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/chic-galan/