AnnonsFRIED BANANA SQUARES


IMG_9228 IMG_9255  bananaIMG_9244

Gjorde detta häromdagen när jag var sugen på krispig banan och omg :- ) vad gott detta var. Allt jag gjorde var att blanda ihop en smet av banan, ägg, socker och mjölk, och sedan stekte jag i pannan med smör.

Annons

Det är lite svårt att vända dessa små babies, för dom är inte särskilt kompakta men det funkar om man är försiktig. Skulle även råda er till att fylla ut stekpannan med smet och dela upp den i små fyrkanter i pannan när den fått lite stekyta istället för att hälla ut många små smetduttar. Och sedan toppa med smör och sirap och VOILA.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/full-patte-sasong-2/