AnnonsFreckle me up


Skärmavbild 2015-07-07 kl. 01.52.22

Annons

Skärmavbild 2015-07-07 kl. 01.52.15

ÅÅH vad jag älskar mina små sommarfräknar. Kan dom inte bara stanna där och bo över mina kinder året om??

Förresten, glöm inte att boka era fransar hos Roya (apropå fräknar(??nej)) på 0703885820 för nästan halva priset när ni uppger mitt namn! Mer detaljer här. Haha gick och fyllde på mina fransar innan jag åkte iom att jag ska vara borta så länge. Jag hade haft mina tidigare fransar en HEL månad, och gissa hur många jag hade tappat?? Runt åtta stycken per öga, av 40/45?????? HAHA kändes nästan lite löjligt att jag gick dit och ville fylla på. Allt beror såklart på hur ens egen frans-cykel är, men i vanliga fall skulle jag tappat så många fler. Kort och gott kan man säga att jag är ganska nöjd med kvalitén på dessa fransisar!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/leopard-print/